Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Alexander was bezig...

Nieuws, Kwantum
17-04-2008 | 11:53:28
Reageren

2Jah je hoort het goed, Alexander is weer lekker bezig geweest afgelopen dinsdag. Na zijn auto in de prak te hebben gereden, vond het nodig om een paar meter vinyl naar z'n grootje te brengen.

En jah hoor Chris loopt al 2 jaar te zeuren voor rubbers op de stellingen...

De dag begon zoals altijd, Alexander en ik moesten Chris aan het werk schoppen en na 3 kwartier hing het vlucht route bordje eindelijk weer op z'n plaats na een paar weken in het stof gebeten te hebben.

Nou ja zoals altijd lag er een bende in het magazijn en zat Alexander in een opruim bui helemaal niks mis mee, dus vervolgens gingen zoveel mogelijk rollen de winkel in.
We vervoeren de rollen tapijt/vinyl op een karretje daarna gooien we het karretje om en liggen ze (als het goed is) goed in het pad, maar wat overkomt Alexander dan weer hij gooit die rol neer en voor Chris z'n mond open kon trekken lag de rol vinyl al op de grond met de stelling er zowat in.

Uit eindelijk waren er ruim 3 hele lagen van de rol verknoeit van 1 bij 4 meter. Nou ik gelijk met de camera in de aanslag en dit is het resultaat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 4925x bekeken

geschreven door: Robin