Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Modelauto chassis 1:10

Nieuws
08-06-2008 | 17:24:05
Reageren

Afgelopen week kwam hij dan eindelijk binnen, onze nieuwe aanwinst. De Chassie van onze modelauto (Robin en mij). Aangezien we gisteren pas een beetje tijd hadden om wat Nitro  en een startplug te halen.

Voor de rest gingen we gisteren Karten, dus kon alles mooi eventjes aan de oplader gehangen worden.

Na een super gezellige dag karten kwamen we ook een keertje terug in Amersfoort, eenmaal weer bij mij thuis te zijn hebben we eerst bij mij gekeken of we hem al konden gaan starten. Helaas waren de stekkertjes iets anders, dus moesten we toch eerst wat veranderen... Dus dan maar naar soesterberg toe en dan zal die vast rijden..

Alles gevuld en rijklaar te hebben gemaakt werd het toch echt tijd om deze te gaan starten en kijken of hij het in een keer ging doen. 1x starten.. ging niet, 2x starten ... ging ook niet... 20x starten... ging nog steeds niet, dus na een uurtje deed hij het nog niet. Dan nog maar is tien keer na kijken waar er een fout gemaakt werd ... Uiteindelijk bleek alles te liggen aan de gloeistekker die het gewoon verdomde om te gaan gloeien...

Maar goed, vanmorgen heeft Robin de laatste brandstof er uit laten laten lopen om te zorgen dat we opnieuw kunnen beginnen met het starten van de motor deze week. Aangezien we nog steeds niet konden starten is Robin als eerst de verlichting op het chassis aan het zetten.

Inmiddels zijn we ook bijna voorzien van een bodie op het chassis, daarnaast ook maar 2 gloeistekkers bij besteld om te kijken om te voorkomen dat we strakkies niet weer het zelfde probleem hebben.

Alle afbeelidngen:

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 6973x bekeken

geschreven door: Alexander