Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Ook Alexander verlaat Kwantum

Nieuws, Kwantum
16-06-2008 | 19:39:55
Reageren

Zo goed als iedereen weet inmiddels nu dat ik Kwantum écht gaat verlaten, dat dan na 9 en half jaar... Maar waar ik ooit mee begonnen ben, moet je ook te vrede mee zijn wanneer je er mee mag eindigen. Na een roekeloos jaar achter de rug gehad bij Kwantum, heb ik voor me zelf nogmaal gekeken wat voor mij de juiste pad voor de toekomst zal gaan zijn.

Ik Moet eerlijk zeggen ga Kwantum ook wel met een dubbel gevoel verlaten, de mensen die je achterlaat en alles wat je tijdens een periode van 9,5 jaar is bij gebleven. Er zijn natuurlijke wat hoogte punten, zoals de mooie dagen die we hadden met top-omzetten en de verschillende teams waar ik het voornamelijk mee te doen hebt gehad.
Maar daarnaast ken ik de laatste jaren ook genoeg diepte punten zoals mijn vertrek uit Amersfoort, het wegvallen van andere kaderleden en de situatie dat "nood breekt wetten", waarbij de eindverantwoordelijk en de taken die taken die normaal voor een vestigingsmanger geldt bij mij neer kwamen.

Maar al met al, zeker de laatste anderhalf jaar heb ik met veel plezier de tapijtafdeling onder mijn hoede gehad en heb met een leuk team de tijd door gebracht. Ondanks alles heb ik samen met die oudere man van de adeling veel plezier gehad en een leuke en een gezellige tijd achter de rug gehad. ik zal hem nog zeker is opzoeken als het 14 novemer is.

Natuurlijk wens ik iedereen het beste voor in de toekomst !

 

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 5151x bekeken

geschreven door: Alexander