Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

WuP Design

Nieuws, Portfolio
18-04-2009 | 13:07:34
Reageren

Op Nightking mag het momenteel rustig lijken, maar dat komt ook omdat we meerdere hobby's te doen hebben. Inmiddels ben ik ook weer terug van de vakantie ;).

zoals de meeste het wel weten vanaf januari ben ik samen met Robin Koele WuP V.O.F. gestart omdat dit noodzakelijk bleek te zijn om de website op advertenties te laten draaien. Maar eigenlijk bleef het niet alleen bij WuP.nu, WuP.nu is voor ons nog steeds de website waar we veel aandacht in zetten, maar WuP Design is begin april geboren met het doel als financiele motor.

We hebben bewust gekost voor WuP Design omdat we vinden dat we binnen de naam WuP moeten blijven werken en zorgen voor meer bekendheid van WuP.nu en daarnaast kunnen we onze creatieve kant kwijt op WuP Design.

WuP Design richt zich op alle markten wat te maken heeft met Webdesign, ontwikkelen van websites en het maken van drukwerk. De laatste projecten die door WuP Design kun je bekijken in onze portfolio, hierin staan alle projecten die door mij en Robin gemaakt zijn door de laatste jaren heen.

Zoals de plannen er nu naar uit zien, zal Nightking.nl in de loop van dit jaar over gedragen worden aan WuP V.O.F. met als doel voor een verbetering van Nightking.nl en dan kijken of we het huidige doel gaan handhaven of dat Nightking.nl terug gaan naar het orginele doel of met een complete nieuwe doelstelling. Dus uit eindelijk zal dit ten goede moeten komen voor Nightking.nl

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 2932x bekeken

geschreven door: Alexander